Известие

Collapse
No announcement yet.

температура

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• температура

колеги може ли да ми кажете нормално ли е преди малко паля колата студена и чаках на място 2-3 мин. след което тръгнах и съм минал 5 км. с престой на 4 пъти по 3-4 мин.без да я гаса и ми е загряла 70 градуса (не е ли много или така си мисля).при външна температура 11 градуса.каръл съм с 50-60. и втори въпрос оня ден на место я оставих да работи многоо време с леко подаване на гас (леко) и ми включи перката 2 пъти,след което огасих колата,тя беше на 90 и 3-4 градуса та можели да съм прегрял нещо.мерси много
    Last edited by emo84; d.m.y г., 19:52.

Мдааа... значи просто ти работи добре термостата (което при италиански автонобил си е рядкост). Перката се включва при 96 градуса (по спомен)... или по-скоро втората степен на перката. Иначе може да си провериш дали ти работи първата степен, ама се разрови из форума за подробности.
    За твое успокоение, моята лятото скачаше до 100-102 градуса из задръстванията, но се оправи само след измиване на радиатора.

AR 145 QV '97

Comment

Първоначално публикувано от chico Покажи съобщение
      Мдааа... значи просто ти работи добре термостата (което при италиански автонобил си е рядкост). Перката се включва при 96 градуса (по спомен)... или по-скоро втората степен на перката. Иначе може да си провериш дали ти работи първата степен, ама се разрови из форума за подробности.
      За твое успокоение, моята лятото скачаше до 100-102 градуса из задръстванията, но се оправи само след измиване на радиатора.
      с какво го изми и как?

Comment

колега то първия път се включи на 93 някъде после пак се пусна но бучеше по силно и беше както каваш към 96
        Last edited by emo84; d.m.y г., 22:59.

Comment

колега това Мдааа... кво значеше,че може да съм прегрял нещо ли?или,че е нормална температурата
          Last edited by emo84; d.m.y г., 22:58.

Comment

Първоначално публикувано от emo84 Покажи съобщение
            колега това Мдааа... кво значеше,че може да съм прегрял нещо ли?или,че е нормална температурата

Така трябва да работи включва първа степен на 92 ако караш антифриз и до 100-110 не е фатално .Ако видиш че отива нагоре включваш парното на максимална степен с вентилатор до дупка .
            Има едно междино положение което се случва много по рядко термостата по някаква причина да не отваря напълно и тогава нито работи нито не работи тогава загрява малко по-бавно и се охлажда малко-по трудно ,а в летните жеги направо си отива към прегряване
            sigpicAlfa 155 2.0 16v

Comment

Първоначално публикувано от mariio Покажи съобщение
              с какво го изми и как?
              най-хубаво се измива с нов
              sigpicAlfa 155 2.0 16v

Comment

Всичко ти е наред, нема да се пуашиш Така трябва да работи
                166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
                ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

колега си4ко е ок но това невклиу4ва два пати просто на 92 градоса ти отваря термустата ана 96 вклиу4ва перката но си4ко тие ок и моита е така гас до ламарината и няма дасе пла6и6

Comment

мерси за отговорите

Comment

На някой занимава ли му се да го преведе и да го постне на български?
                      Attached Files
                      156 AR67601 BN 1.6TS 16V CF2 BASE
                      Bosch Motronic M2.10.4 MPFi

Comment

Първоначално публикувано от Pepo Покажи съобщение
                        На някой занимава ли му се да го преведе и да го постне на български?
                        Ей тука си пише за двете степени, за бендзинови двг. първата степен се включва на 92 градуса (+-2 градуса), а втората на 97 градуса (+-2 градуса).

@mariio: Радиатора се мие с водоструйка (внимателно) и некви миещи препарати (примерно обезмаслители). Требе да се внимава да не се огънат ламелите на радиатора.

AR 145 QV '97

Comment

за бендзинови двг. първата степен се включва на 92 градуса (+-2 градуса), а втората на 97 градуса (+-2 градуса).
                          Ще заблудиш някой - долу има забележка (**) че не се отнася за T. Spark 16V с инжекцион М2.10.4 и М1.5.5
                          Я кажи коя е температурата валидна за тях?
                          Last edited by Pepo; d.m.y г., 10:08.
                          156 AR67601 BN 1.6TS 16V CF2 BASE
                          Bosch Motronic M2.10.4 MPFi

Comment

Знам ли, ти ше кажеш
                            Аз само цитирах (за другите) какво си постнал...

AR 145 QV '97

Comment

Working...
                            X